Tvůrčí činnost TČ-4-PP
Název předmětu Tvůrčí činnost (TČ)
Garant pplk. prof. Ing. Petr Stodola, Ph.D.
Katedra Katedra zpravodajského zabezpečení
Předmět specializace NE
Předmět profilujícího základu NE
Teoretický předmět PZ NE
Státní zkouška NE
Vícesemestrální předmět ANO

Navazující semestry předmětu (ročník/semestr):
Tvůrčí činnost (1/1)
Tvůrčí činnost (1/2)
Tvůrčí činnost (2/3)
Tvůrčí činnost (2/4)
Tvůrčí činnost (3/5)
Tvůrčí činnost (3/6)
Tvůrčí činnost (4/7)
Tvůrčí činnost (4/8)
Předmět jiné školy NE
Volitelnost Povinný
Klasifikace Zápočet
Kredity 30
Dop. roč./sem. 4/7
Počet týdnů 0
Celkem (h) Př. Cv. Lab. Sem. Kurzy Praxe Stáže Soustř. Exkurze Terén SP Konzultace PV
Tvůrčí činnost 900 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 900 0 0

Zápočet je v jednotlivých semestrech udělován podle pokynů uvedených ve formuláři B-IIb v části „Požadavky na tvůrčí činnost“. V jednotlivých semestrech studia musí student získat za dosavadní publikační a jinou tvůrčí činnost minimální počet bodů uvedený v tabulce „Požadované bodové hodnocení pro splnění povinného předmětu Tvůrčí činnost“, přičemž body v průběhu studia získává podle tabulky „Bodové ohodnocení tvůrčích aktivit v doktorskému studijním programu Teorie obrany státu“.

V 1. semestru je studentovi udělen zápočet, jestliže předloží alespoň jeden rozpracovaný publikační výstup v odpovídající kvalitě (s potenciálem
k publikování po jeho dopracování). Zápočet je garantem předmětu udělen na základě posouzení kvality rozpracovaného článku školitelem. Obdobně se přistoupí k udělení zápočtu také ve 3. semestru, přičemž student musí předložit jiný rozpracovaný publikační výstup. V 6. semestru lze studentovi udělit zápočet pouze tehdy, jestliže již řádně absolvoval zahraniční stáž nebo se podílí (případně se podílel) na řešení mezinárodního vědeckého projektu. V 8. semestru lze studentovi udělit zápočet pouze tehdy, jestliže splní minimální požadavky na publikační činnost uvedené ve formuláři B-IIb v části „Požadavky na tvůrčí činnost“.